Ciorba cu carne de porc si afumatura

de Bucataras Medi in Ciorbe, 11 Noi 2015 | 941 vizualizari

 

pentru Saptamana barbatilor care gatesc"

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 500 g coaste afumate
  • 1|2 varza mica
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 1|4 telina
  • 3 rosii
  • 2 oua
  • bors
  • frunze de telina
  • sare
  • piper macinat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de porc si afumatura:

Se taie pulpa de porc sub forma de cuburi si se transeaza coastele afumate.

Punem carnea intr.o oala ,o acoperim cu apa ,punem putin sare si dam la foc.

Lasam sa dea in cateva clocote si spumam.

Tragem de pe foc ,scurgem de apa ,spalam carnea si o punem inapoi in oala.

Adaugam apa cat sa depaseasca carnea ,adaugam putina sare si dam la foc moderat.

Cand carnea este fiarta pe jumatate adaugam legumele(varza taiata fideluta,morcovul taiat rondele,ardeiul si telina taiate cubulete.Adaugam si 2 fire mici de telina verde taiate marunt.

Daca este nevoie mai putem adauga apa.

Lasam la fiert circa 10 min dupa care adaugam rosiile date prin razatoare si lasam incontinuare pe foc ciorba pana ce totul este bine fiert.

Intre timp fierbem separate borsul si cand totul este fiert  il adaugam in oala cu ciorba.(cantitatea de bors este in functie de gustul fiecaruia)

Potrivim de sare si piper dupa gust.

Lasam sa dea in cateva clocote si tragem de pe foc.

Batem ouale si le adaugam in ciorba sub forma de zdrente.

Aromatizam cu frunze de telina taiate marunt.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba cu carne de porc si afumatura 412097
retete culinare - Ciorba cu carne de porc si afumatura 412098
retete culinare - Ciorba cu carne de porc si afumatura 412099
retete culinare - Ciorba cu carne de porc si afumatura 412100
retete culinare - Ciorba cu carne de porc si afumatura 412101
retete culinare - Ciorba cu carne de porc si afumatura 412102
retete culinare - Ciorba cu carne de porc si afumatura 412103
retete culinare - Ciorba cu carne de porc si afumatura 412104

COMENTARII (26)

Moni_alex 1

16.11.2015, 21:11

foarte buna!

mihaelar63 1

24.11.2015, 02:22

Buna ciorba ai mai facut Medi Cred ca si catelul a fost fericit rozand la oase )

mihaelar63 1

24.11.2015, 02:28

Noi mai spunem,, Multumesc lui Dumnezeu ca bine am mai mancat !!! ''
Am servit paprikas la soacra la tara si Andrei era mic , cum este Raducu acum . A mancat el ,a aruncat oasele la caine .Si zice :
,, Multumesc lui Dumnezeu ca bine am mai mancat si eu si catelul !!!"))))

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55