Ciorba cu carne de porc si legume de varaI

de claudiaO in Ciorbe, 24 Iun 2014 | 3888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc
  • 4 morcovi
  • 2 pastarnci
  • o telina potrivita
  • 2 ardei grasi
  • 1 ceapa mare
  • 1 dovlecel mic
  • 3 rosii
  • 1 l bors
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita de cimbru
  • 1 legatura mare de leustean verde
  • 1 ou
  • 4 linguri de bulion
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de porc si legume de varaI:

Carnea o spalam si o taiem bucatele mici- cam cat o nuca. Punem carnita la fiert intr-o oala cu cca 3 l de apa si un praf de sare. Spumam bine si mai lasam cca 10 minute sa fiarba.

Intre timp spalam si curatam legumele si le taiem cubulete.

Adaugam legumele taiate peste carnita si lasam sa fierba pana se patrund.

Cand sunt patrunse legumele si carnea, adaugam borsul si bulionul, potrivin de sare, adaugam si cimbrul si mai lasam sa clocoteasca inca vreo 10 minute.

Batem un ou cu furculita si punem ici colo zdrente si adaugam leusteanul tocat marunt.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

merge de minune cu un ardei iute verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de porc si legume de varaI" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec cu legume