Ciorba cu ciolan afumat si legume acrita cu zeama de varza

de Bucataras Medi in Ciorbe, 26 Mai 2011 | 18025 vizualizari

 

Pentru ca mai aveam o sticla de zeama de varza am zis ca bine ar fi sa fac aceasta ciorbica.
Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia, te rog sa vii la masa.

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan de porc afumat
  • un sfert de telina
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 2-3 cartofi
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 linguri cu bulion
  • leustean
  • 1 l de zeama de varza
  • sare, piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu ciolan afumat si legume acrita cu zeama de varza:

Spalam bine ciolanul si il punem apoi intr-o oala cu apa la fiert.Lasam pana cand carnea se desprinde usor de pe os si apoi o scoatem din oala .Lasam sa se racoreasca , desprindem carnea de pe os si o taiem cubulete potrivite.Supa in care a fiert ciolanul o strecuram si adaugam in ea legumele spalate  , curatate si taiate(telina taiata cubulete, morcovul taiat rondele, ceapa taiata marunt,ardeiul gras taiat cubulete).Lasam sa fiarba si cand legumele sunt pe jumatate fierte adaugam cartofii si rosiile taiate cubulete precum si carnea.Cand totul este bine fiert adaugam bulionulsi zeama de varza pe care am fiert-o separat . Potrivim de sare si piper , adaugam leustean taiat marunt si mai lasam sa dea in cateva clocote.Mie imi place sa pun leustean si in timpul fierberii nu numai la sfarsit cand servim.

Este delicioasa, va invit la o portie.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu ciolan afumat si legume acrita cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu ciuperci