Ciorba cu ciolan afumat si legume acrita cu zeama de varza

de Bucataras Medi in Ciorbe, 26 Mai 2011 | 11529 vizualizari

 

Pentru ca mai aveam o sticla de zeama de varza am zis ca bine ar fi sa fac aceasta ciorbica.
Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia, te rog sa vii la masa.

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan de porc afumat
  • un sfert de telina
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 2-3 cartofi
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 linguri cu bulion
  • leustean
  • 1 l de zeama de varza
  • sare, piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu ciolan afumat si legume acrita cu zeama de varza:

Spalam bine ciolanul si il punem apoi intr-o oala cu apa la fiert.Lasam pana cand carnea se desprinde usor de pe os si apoi o scoatem din oala .Lasam sa se racoreasca , desprindem carnea de pe os si o taiem cubulete potrivite.Supa in care a fiert ciolanul o strecuram si adaugam in ea legumele spalate  , curatate si taiate(telina taiata cubulete, morcovul taiat rondele, ceapa taiata marunt,ardeiul gras taiat cubulete).Lasam sa fiarba si cand legumele sunt pe jumatate fierte adaugam cartofii si rosiile taiate cubulete precum si carnea.Cand totul este bine fiert adaugam bulionulsi zeama de varza pe care am fiert-o separat . Potrivim de sare si piper , adaugam leustean taiat marunt si mai lasam sa dea in cateva clocote.Mie imi place sa pun leustean si in timpul fierberii nu numai la sfarsit cand servim.

Este delicioasa, va invit la o portie.Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba cu ciolan afumat  si legume acrita cu zeama de varza 107321
retete culinare - Ciorba cu ciolan afumat  si legume acrita cu zeama de varza 107322
retete culinare - Ciorba cu ciolan afumat  si legume acrita cu zeama de varza 107323

COMENTARII (60)

adicutza2007 1

03.10.2011, 20:37

Of! Mi s-a facut o poftaaaaaa!

mihaelar63 1

16.02.2012, 09:33

Votat

Krystyan Trendy 1

02.11.2013, 17:26

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21