Ciorba cu ciuperci

de ela in Ciorbe, 10 Mai 2011 | 7567 vizualizari

 

cea mai buna ciorba....si daca spun eu...inseamna ca asa este...tinand cont ca eu nu mananc ciorbe....dar de acum inainte am sa mananc sigur :))

 

INGREDIENTE

  • 500gr ciuperci proaspete,
  • 3fire ceapa verde,
  • 2ardei capia,
  • 1felie telina,
  • 1conserva rosii cubulete in bulion,
  • 1lingurita verdeturi italiene,
  • sare,
  • piper,
  • bors,
  • 2maini de taitei lati,
  • 1lingurita boia,
  • leustean,
  • patrunjel,
  • 2morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu ciuperci:

Taiem ceapa rondele,morcovul il curatam si il taiem cubulete,ardeiul la fel.Curatam ciupercile de piele si jumatate le tocam marunt iar cealalta jumatate le taiem felii.Telina o taiem marunt.

Calim ceapa in putin ulei si doua linguri de apa.Cand ceapa s-a inmuiat,adaugam morcovii,ardeiul,telina si ciupercile taiate marunt si lasam pe foc pana se inmoaie legumele,amestecand din cand in cand.Adaugam restul ciupercilor si acoperim totul cu apa,adaugam condimentele,saram si piperam dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic,cu capacul pus 20minute,dupa care adaugam boiaua,rosiile in bulion si teieteii si mai lasam sa fiarba inca 10minute,pana se inmoaie si teieteii.

Separat fierbem borsul cu care acrim ciorba.Adaugam la ciorba,presaram patrunjel si leustean tocat si punem capacul cateva minute.Servim cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu carnita de pui si porc