Ciorba cu coasta afumata si ou batut

de roxanabucataras in Ciorbe, 16 Oct 2011 | 11524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • costita afumata de porc - 12 buc.
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov albitura (telina, pastarnac)
  • 2 cartofi
  • orez
  • 1 rosie
  • 1 lingura de bulion/pasta tomate
  • ulei
  • sare
  • bors
  • 2 oua
  • patrunjel  
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu coasta afumata si ou batut:

Pun apa rece la fiert, intr-o oala, cu putin ulei si sare. Intre timp spal costita afumata (eu am folosit costita afumata de la mine de acasa, din aia pusa la untura) si toc legumele. Cand apa a dat in clocot adaug costita si iau spuma bine cand apare. Las sa fiarba cateva clocote si adaug legumele. Aleg orezul, il spal in cateva ape si-l pun peste legume si costita. Cat fierbe orezul, toc cubulete mici o rosie si impreuna cu o lingura de bulion si foarte putin ulei le pun intr-un castron pe foc mic sa se caleasca putin, dupa care le adaug in ciorba. Pun bors dupa gust, las sa fiarba cateva minute timp in care bat bine 2 oua. Le pun in ciorba mestecand usor sa se imprastie. Las sa mai fiarba 5 minute si dupa ce opresc focul adaug patrunjelul. Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba cu coasta afumata si ou batut-0
Ciorba cu coasta afumata si ou batut-1
Ciorba cu coasta afumata si ou batut-2
Ciorba cu coasta afumata si ou batut-3
Ciorba cu coasta afumata si ou batut-4

COMENTARII (21)

gaby1980

gaby1980 1

02.11.2011, 15:10

a iesit super..... multumesc!!!

roxanabucataras

roxanabucataras 1

03.11.2011, 12:33

ooooooooo bravoooo, ma bucur tare mult

lumy_4me2

lumy_4me2 1

02.02.2012, 13:34

foarte buna....acum am terminat de mancat o farfurie....multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24