Ciorba cu coaste de porc

de Lau in Ciorbe, 12 Feb 2014 | 4960 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coaste de porc(cateva bucati)
  • 1/2 telina potrivita
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 3 morcovii
  • 1 cutie de rosii in suc
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1/2 radacina patrunjel
  • cimbru
  • foaia de dafin
  • leustean
  • moare de varza
  • taietei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu coaste de porc:

Coastele de porc se spala bine dupa care se pune la fiert intr-o oala cu apa,

Lasam sa fiarba cateva clocote,aruncam apa,bucatile de coasta de porc le spalam din nou,

Punem coastele de porc si cca 4-5 l de apa cu putina sare si punem din nou la fiert

Lasam sa fiarba cca 20 min spumand de cate ori este nevoie,intre timp curatam legumele si le tocam marunt,

Adaugam legumele mai putin rosiile in ciorba,foaia de dafin,cimbru,sucul de rosii.lasam sa fiarba pana cand morcovul s-a inmuiat si adaugam rosiile tocate marunt,lasam sa fiarba la foc mic,

La final adaugam moare de varza dupa gust,piper,leustean.patrunjel si lasam sa mai fiarba cateva clocote.

Oprim focul si adaugam taietei dupa care acoperim oala si lasam 10 min inainte sa o servim,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu coaste de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

gaby_gabytza 1

17.02.2014, 11:47

bunaaaaaa

Krystyan Trendy 1

17.06.2014, 07:12

tare buna ciorbica

Lau 1

17.06.2014, 09:12

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu carne de porc