Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ciorbele cu legume sunt cele mai bune mai ales vara cand gradina e plina de legume :)
Morcovii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem mai intai in doua pe lungime si apoi feliem in felii potrivit de groase.
Ceapa o curatam, o spalam . Partea alba o tocam marunt iar cea verde o taiem rondele.
Ardeiul gras il spalam , il curatam de seminte si nervuri si il taiem cuburi .
Dovleceii ii spalam, taiem capetele , apoi ii taiem cuburi .
Punem la fiert in apa morcovul si ceapa , adaugand in apa knorr-ul.
Dupa cateva minute adaugam ardeiul gras si dovleceii si lasam sa fiarba la foc potrivit .
Adaugam sucul de rosii si potrivim de sare si piper .
Inainte cu 10 minute ca ciorba sa fie gata adaugam pasta si amestecam din cand in cand ca pasta sa nu se lipeasca.
Cand ciorba este gata , dam la foc iute , punem oul batut si amestecam bine. Mai lasam 2 minute , inchidem focul si acoperim cu un capac .
Pofta buna !
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult