Ciorba cu gogosar murat-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 20 Mar 2010 | 3165 vizualizari

 

este o ciorba dupa reteta sotului meu ,e foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunel
  • 1/2 telina
  • ardei rosu murat 2-3 bucati
  • mazare 3-4 linguri
  • 1-2 cartofi
  • patrunjel verde
  • brocoli 3-4 buchetele
  • conopida 3-4 buchtele
  • sare
  • moare(zeama de varza )2 cani
  • pasta de tomate 1 pahar
  • paste fainoase 1mana
  • putin ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu gogosar murat-post:

Se catelesc morcovi.patrunjelu si telina taiate cubulete in putin ulei apoi se pune apa si gogosarul murat taiat si el cubulete sare si se lasa sa firba putin apoi se pune mazarea boabe,cartofii taiati cubulete ,brocolo si conopida in bucatele mici se lasa sa fiarba toate impreuna apoi la final se pun pastale fainoase(eu am pus spirale din fain de porumb,sant fara ou) iar apoi se pune pasta de tomate si moarea(zeama de varza) se lasa sa dea 2-3 clocote apoi se ia de pe foc si se pune patrunjel verde


Din aceste cantitati va iasa o oala de 5-6 litri

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba cu gogosar murat-post 23116
retete culinare - Ciorba cu gogosar murat-post 23117
retete culinare - Ciorba cu gogosar murat-post 23118
retete culinare - Ciorba cu gogosar murat-post 23119

COMENTARII (7)

nadina73 1

22.03.2010, 00:06

adinuta incearca cu incredere e super

nadina73 1

22.03.2010, 00:06

madi e super ,tu ce ai mai gatit?

susu 1

10.02.2011, 14:19

ce culoare minunata are ciorbita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!