Ciorba cu gogosar murat-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 20 Mar 2010 | 3218 vizualizari

 

este o ciorba dupa reteta sotului meu ,e foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunel
  • 1/2 telina
  • ardei rosu murat 2-3 bucati
  • mazare 3-4 linguri
  • 1-2 cartofi
  • patrunjel verde
  • brocoli 3-4 buchetele
  • conopida 3-4 buchtele
  • sare
  • moare(zeama de varza )2 cani
  • pasta de tomate 1 pahar
  • paste fainoase 1mana
  • putin ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu gogosar murat-post:

Se catelesc morcovi.patrunjelu si telina taiate cubulete in putin ulei apoi se pune apa si gogosarul murat taiat si el cubulete sare si se lasa sa firba putin apoi se pune mazarea boabe,cartofii taiati cubulete ,brocolo si conopida in bucatele mici se lasa sa fiarba toate  impreuna apoi la final se pun pastale fainoase(eu am pus spirale din fain de porumb,sant fara ou) iar apoi se pune pasta de tomate si moarea(zeama de varza) se lasa sa dea 2-3 clocote apoi se ia de pe foc si se pune patrunjel verde

Din aceste cantitati va iasa o oala de 5-6 litri

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba cu gogosar murat-post-0
Ciorba cu gogosar murat-post-1
Ciorba cu gogosar murat-post-2
Ciorba cu gogosar murat-post-3

COMENTARII (7)

nadina73 1

22.03.2010, 00:06

adinuta incearca cu incredere e super

nadina73 1

22.03.2010, 00:06

madi e super ,tu ce ai mai gatit?

susu 1

10.02.2011, 14:19

ce culoare minunata are ciorbita

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20