Ciorba cu moare (zeama de varza)

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 28 Feb 2010 | 7067 vizualizari

 

foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 radacina partunjel
  • 1/2 telina
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 1 ceapa
  • 1 pahar de mazare boabe
  •  1/2 de brocoli mai mic
  • 1/2 de conopida
  • 1-2 cartofi mici
  • fasole verde rotunda cateva pastai-optional
  • 1 litru zeama de varza (moare)
  • 1 lingura de delicat
  • putin sare
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu moare (zeama de varza):

se curata radacinoasele si  se taie cubulete, la fel si ardeiul rosu, apoi se calesc in putin ulei de masline 3-4 minute

Intr-o oala se pun 4 litri de apa si ceapa cu delicatul sa fiarba,dupa care se adauga radacinoasele calite .Se lasa sa dea 2-3 clocote impreuna ,apoi se pun conopida, brocoli taiate in bucatele mici,dupa care cartoful,fasolea verde si mazarea.

Se mai lasa sa fiarba putin apoi se pune moarea (zeama de varza) se mai da un clocot si apoi se pune patrunjel taiat marunt.Daca nu o faceti de post se poate servi cu smantana.

E  o ciorba forte buna si sanatoasa

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba cu moare (zeama de varza)-0
Ciorba cu moare (zeama de varza)-1
Ciorba cu moare (zeama de varza)-2
Ciorba cu moare (zeama de varza)-3
Ciorba cu moare (zeama de varza)-4
Ciorba cu moare (zeama de varza)-5

COMENTARII (1)

Bucataras Medi 1

03.03.2010, 07:58

delicioasa aceasta ciorbica

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04