Ciorba cu moare (zeama de varza)

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 28 Feb 2010 | 11030 vizualizari

 

foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 radacina partunjel
  • 1/2 telina
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 1 ceapa
  • 1 pahar de mazare boabe
  •  1/2 de brocoli mai mic
  • 1/2 de conopida
  • 1-2 cartofi mici
  • fasole verde rotunda cateva pastai-optional
  • 1 litru zeama de varza (moare)
  • 1 lingura de delicat
  • putin sare
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu moare (zeama de varza):

se curata radacinoasele si  se taie cubulete, la fel si ardeiul rosu, apoi se calesc in putin ulei de masline 3-4 minute

Intr-o oala se pun 4 litri de apa si ceapa cu delicatul sa fiarba,dupa care se adauga radacinoasele calite .Se lasa sa dea 2-3 clocote impreuna ,apoi se pun conopida, brocoli taiate in bucatele mici,dupa care cartoful,fasolea verde si mazarea.

Se mai lasa sa fiarba putin apoi se pune moarea (zeama de varza) se mai da un clocot si apoi se pune patrunjel taiat marunt.Daca nu o faceti de post se poate servi cu smantana.

E  o ciorba forte buna si sanatoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu moare (zeama de varza)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (2)

Bucataras Medi 1

03.03.2010, 07:58

delicioasa aceasta ciorbica

Sidy 1

15.04.2018, 07:15

Delicioasa zau !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana