Ciorba cu os de porc si gulie

de mihaelar63 in Ciorbe, 5 Ian 2015 | 1842 vizualizari

 

Imi place asa prepar ciorbe diverse . De gulie nu am mai mancat de mult timp .

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 cepe verzi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 tija telina
  • 1 ardei iute
  • 1 gulie
  • 1 lingura pasta dulce de ardei
  • 1 pahar bulion rosii
  • 1 os porc
  • 50 ml ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu os de porc si gulie:

Osul de porc  se opareste cu apa clocotita . Se pune la fiert in apa sarata .

Legumele se curata , se spala si  se toaca  marunt cuburi / rondele . Gulia se taie in cuburi mai mari.

Caliti  in putin ulei ceapa rosie , ceapa verde , morcovul si ardeiul iute .

Puneti legumele calite in oala unde fierbe osul de  porc.

Dupa 15 minute se aduga gulia si pasta de ardei  . Fierbeti inca 10 minute impreuna .

Adugati  sucul de rosii si dregeti gustul cu sare daca este nevoie .

Daca frunzele de la gulie sunt crude taiati-le si pe acestea in ciorba .

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba  cu os de porc si gulie-0
Ciorba  cu os de porc si gulie-1
Ciorba  cu os de porc si gulie-2
Ciorba  cu os de porc si gulie-3
Ciorba  cu os de porc si gulie-4
Ciorba  cu os de porc si gulie-5
Ciorba  cu os de porc si gulie-6
Ciorba  cu os de porc si gulie-7
Ciorba  cu os de porc si gulie-8
Ciorba  cu os de porc si gulie-9
Ciorba  cu os de porc si gulie-10

COMENTARII (26)

dantes 1

06.01.2015, 10:01

Buna!

elucubratiiculinare 1

06.01.2015, 16:36

gustos

mirela0911 1

08.01.2015, 13:56

Cat de bine arata! Mi s-a facut foame!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41