Ciorba cu oua

de Lau in Ciorbe, 10 Mar 2011 | 2285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • zarzavat
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • leustean
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • sare dupa gust
  • piper
  • bors pentru acrit
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 20 ml ulei
  • fidea
  • 3 cartofi
  • 1 foaie dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu oua:

Se pune apa intr-o oala, se adauga zarzavatul, ceapa curatata si taiata marunt si bulionul.  Curatam si taiem morcovul felii. Se curata cartofi , se spala si se adauga in oala, leusteanul, 1 foaie de dafin se pune la fiert. Cand  aproape au fiert morcovul si cartofii, se adauga fideaua, se mai lasa sa traga un clocot dupa care se adauga borsul si sare dupa gust, piperul, mararul. Se mai lasa 5 minute dupa care se adauga cate un ou, adaugam patrunjelul tocat si acoperim. Stingem focul sau lasam focul mic pana se ridica ouale deasupra.

 

TIPS-URI

1

nu amestecam pana nu se ridica ouale deasupra

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba cu oua 90802
retete culinare - Ciorba cu oua 90803
retete culinare - Ciorba cu oua 90804
retete culinare - Ciorba cu oua 90805

COMENTARII (20)

mirela0911 1

11.03.2011, 16:49

interesanta ciorba

Lau 1

11.03.2011, 17:32

gina,mirela

mamaieelena 1

13.03.2011, 23:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55