Ciorba cu oua

de ionela2682 in Supe/Ciorbe, 11 Mar 2010 | 10710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • telina
  • orez
  • 1 lingura delikat
  • oua crude
  • 3-4 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu oua:

Se pune apa le fiert cu putin delicat se adauga legumele, dupa ce au fost putin calite in ulei, o mana de orez iar cand acestea sunt fierte se incepe adaugarea oualelor intregi in ciorbita (sparte in prealabil intr-un castron pt a nu avea probleme cu vechimea lor, sa nu fie stricate).

Lasam sa fiarba putin, stingem focul si adaugam verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

MariKaj 1

28.03.2010, 12:22

Excelenta! Obisnuiesc sa fac o combinatie intre supa de chimen (strecurata), oua intregi fierte si crutoane la servire

papabundetot 1

17.06.2013, 09:18

Si bunica mea facea o supa/ciorba de oua cu oua intregi...imi aminteste de copilarie

Krystyan Trendy 1

14.05.2014, 11:48

buna ciorbica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciolan afumat cu galuste de cartofi si zeama de varza