Ciorba cu perisoare de curcan

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 20 Noi 2011 | 12373 vizualizari

 

Vroiam sa prepar o ciorbita rapida si gustoasa.
Cu un ochi la Tv ,ideea mi-a fost data de celebrul Michael Chiarello care prepara ceva tocatura intr-un mod original [ a adaugat lapte si pesmet]
Hi, hi le-as putea numi perisoare Michael !!!
Eu am fost multumita de rezultat ,daca doriti testati si voi !!!
Ciorba este prezentata intr-una din frumoasele farfurii pe care le am de la bunica din partea tatei adica de la ,, maica ''.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 ceapa
  • 100 ml ulei
  • 4 linguri pasta  gogosari
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  •  2 linguri tarhon in otet
  • 200 gr smantana
  • sare
  • piper

pt perisoare

  • 500 gr carne curcan tocata
  • 1 ou
  •  sare
  • piper
  • 2 linguri verdeata
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri ceapa tocata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de curcan:

 Morcovul , radacina de patrunjelsi ceapa  se curata , se spala ,se razuiesc si se trag usor in ulei [2 min]

Se pune pasta de gogosari si 3 l apa .Se sareaza cu 1 lingurita de sare .

Se amesteca  carnea de curcan ,cu ou , sare, piper ,ceapa tocata ,patrunjel , lapte si pesmet . See formeaza mici perisoare rotunde care se pun la fiert cand ciorba a inceput sa clocoteasca.

In 10 min ciorba e aproape gata , trebuie doar sa o asezonati cu sare , piper , smantana , verdeata si tarhon in otet.

  Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Veti putea forma mai usor perisoarele daca va puneti in palme cateva picaturi de ulei .

RETETA IN IMAGINI

Ciorba cu perisoare de curcan-0
Ciorba cu perisoare de curcan-1
Ciorba cu perisoare de curcan-2
Ciorba cu perisoare de curcan-3

COMENTARII (18)

Teo

Teo 1

23.11.2011, 22:47

am sorbit-0 din priviri, mi-a placut!

Bya Ralu

Bya Ralu 1

28.01.2013, 12:52

ce-mi place cum arata

Bya Ralu

Bya Ralu 1

30.01.2013, 14:52

foarte buna a iesitam facut-o si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!