Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Vroiam sa prepar o ciorbita rapida si gustoasa.
Cu un ochi la Tv ,ideea mi-a fost data de celebrul Michael Chiarello care prepara ceva tocatura intr-un mod original [ a adaugat lapte si pesmet]
Hi, hi le-as putea numi perisoare Michael !!!
Eu am fost multumita de rezultat ,daca doriti testati si voi !!!
Ciorba este prezentata intr-una din frumoasele farfurii pe care le am de la bunica din partea tatei adica de la ,, maica ''.
pt perisoare
Morcovul , radacina de patrunjelsi ceapa se curata , se spala ,se razuiesc si se trag usor in ulei [2 min]
Se pune pasta de gogosari si 3 l apa .Se sareaza cu 1 lingurita de sare .
Se amesteca carnea de curcan ,cu ou , sare, piper ,ceapa tocata ,patrunjel , lapte si pesmet . See formeaza mici perisoare rotunde care se pun la fiert cand ciorba a inceput sa clocoteasca.
In 10 min ciorba e aproape gata , trebuie doar sa o asezonati cu sare , piper , smantana , verdeata si tarhon in otet.
Pofta buna !!!
1
Veti putea forma mai usor perisoarele daca va puneti in palme cateva picaturi de ulei .
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult