Ciorba cu perisoare din soia

de CookieMonster in Mancaruri de post, 28 Mar 2013 | 8714 vizualizari

 

Reteta este preluata de pe bucatareselevesele insa este adaptata pentru noi ;)

 

INGREDIENTE

Ingrediente perisoare:

  • 100 g granule soia,
  • 50 ml ulei,
  • 1 ceapa mica,
  • 5 linguri faina,
  • 1 lingura de marar uscat
  • 50 g de ciuperci
  • 1 lingura de gris
  • sare, piper

Pentru ciorba:

  • 2 morcovi de marime mijlocie,
  • 1 radacina patrunjel,
  • 1 radacina pastarnac
  • 1/4 radacina telina,
  • 1 ceapa mica,
  • 250 ml bors
  • 1 lingura frunze leustean verde tocat
  • 1 lingura de patrunjel verde
  • 1 lingura de marar verde
  • 2 linguri ulei,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare din soia:

1.Granulele de soia le punem la fiert in apa cu sare timp de 30 de minute. 

2.Curatam morcovii, ceapa, radacinile de patrunjel, pastarnac si telina.

3. Ceapa se taie marunt (eu am folosit blenderul) si cantitatea rezultata se imparte in doua, iar morcovii, patrunjelul, telina si pastracul le taiem cubulete.

4. Intr-o oala calim legumele taiate impreuna cu ceapa. Stingem totul cu circa 2.5 l apa rece si lasam la fiert la foc mic impreuna cu 1 lingurita de sare, leusteanul, patrunjelul si mararul(verzi).

5. Soia fiarta si scursa de apa o amestecam cu jumatate din ceapa ramasa, 50 ml ulei, 5 linguri faina, gris, marar, 50 g ciuperci toacate marunt si condimentam cu sare si piper dupa gust.

6. Cand legumele din oala sunt fierte, adaugam si perisoarele formate in ciorba clocotinda. Lasam sa dea totul din nou in clocot, adaugam borsul si lasam sa fiarba inca circa 10 minute la foc mic si oala acoperita.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare din soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 1000 lei
2999.99 lei
1999.99 lei

COMENTARII (12)

simona72 1

28.03.2013, 15:35

nu am facut niciodata si nici nu am mincat, dar cred ca este bun

CookieMonster 1

28.03.2013, 16:08

pai te invit la mine pentru o portie

Bya Ralu 1

28.03.2013, 20:56

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cuscus cu legume si ciuperci pleurotus