Ciorba cu sir de porc

de Bunica in Ciorbe, 16 Feb 2021 | 3505 vizualizari

 

M-am gandit sa fac o ciorba cu sir de porc si zeama de varza ,cat mai sunt temperaturile scazute;) Am gasit la carmangerie un sir cu ceva mai multa carnita si a fost exact ce voiam.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg. sir de porc
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • o bucata telina
  • 1 radacina pastarnac
  • 2 linguri ardei kapia(din congelator)
  • 300 ml. suc de rosii
  • 1 ou
  • 500 ml zeama de varza
  • 1 legatura leustean
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu sir de porc:

Sirul de porc se portioneaza, spala si pus la fiert intr-un vas incapator.

Dupa ce da primul clocot, se arunca apa,se spala vasul si oasele de spuma formata la fiert.

Pune oasele in vas,apa peste ele cat sa fie acoperite si putin mai mult peste ele.

Lasa sa fiarba circa 20 minute,timp in care tot iei spuma.

Cat fierb oasele curata,spala si toaca marunt zarzavatul.

Pune in oala cu ciorba zarzavatul si lasa la fiert.

Cand zarzavatul este fiert adauga sucul de rosii.

Lasa la fiert 10 min. si adauga zeama de varza.

Dupa 2-3 clocote stinge focul si adauga in oala de ciorba oul batut mestecand in oala pentru a se forma zdrenta.

Cand ciorba s-a mai racit adauga leusteanul tocat.

Serveste  ciorbita cu ardei iute.

Sa va fie de folos!

TIPS-URI

1

cantitatea de zeama de varza variaza tinand cont de cat este de acra zeama.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu sir de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu coasta afumata si ou batut