Ciorba cu urzicute si peste

de Rocsi in Supe/Ciorbe, 19 Apr 2010 | 3987 vizualizari

 

Daca va plac urzicile si pestele e posibil sa va placa si ciorba asta...eu am facut-o pentru mama ca eu nu mananc nici urzici nici peste...mama a zis ca e delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • urzici
  • 4-5 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • patrunjel verde
  • 1 conserva peste in sos tomat
  • piper
  • vegeta
  • bors pentru acrit
  • si apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu urzicute si peste:

Urzicile se curata si se spala bine in multe ape.

ceapa se curata ,se spala si se toaca marunt.

morcovul se curata ,se spala si se da pe razatoarea mare.

cartofii se curata,se spala si se taie cuburi mai mari.

rosia se curata de pielita si se taie cuburi.

intr-o oala nu prea mare(4,5,6 litri) se pune cam pe 3 sferturi cu apa si se pun toate legumele de mai sus.(urzicile eu le-am pus intregi dar daca vreti le puteti toca).

le lasati sa fiarba 15-20 de minute apoi adaugati conserva in sos tomat(bucatile de peste le taiati cubulete).

mai lasati sa fiarba putin pana legumele sunt fierte .se adauga vegeta si piper dupa gust si se acreste cu bors.

se mai dau cateva clocote si se pune patrunjel verde, tocat,inchideti aragazul si acoperiti cu un capac oala .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu urzicute si peste" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

nadina73 1

20.04.2010, 17:41

arat foarte bine stiu ca bunica ne facea dar in loc de peste punea orez,era grozava,5 furuclite

Panacris 1

21.03.2013, 08:45

O idee interesanta!

Rocsi 1

21.03.2013, 10:11

Multumesc Cris!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de cartofi cu smantana si foi de dafin