Ciorba de ardei umpluti

de marcela1979 in Ciorbe, 5 Mar 2011 | 5109 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 ardei grasi
  • 300 gr carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 4 morcovi
  • 1 patrunjel
  • ulei
  • frunze de patrunjel
  • pasta de rosii sau bulion
  • faina alba 2 linguri
  • vegeta,piper
  • 1 ou
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ardei umpluti:

Se pune apa la fiert.Se curata ceapa,se toaca marunt si se pune in oala cand apa fierbe.Morcovii si patrunjelul radacina se curata si se taie cubulete si se adauga in ciorba.Ardeii se taie si se scot cotoarele si se spala.Carnea se amesteca cu 1 ou,vegeta,piper si se umplu ardeii cu ea.Cand zarzavatul e aproape fiert se pun ardeii in oala sa fiarba si se lasa 40-45 de minute la foc mic.Intr-o craticioara se incinge ulei ,se pun 2 linguri de faina si se amesteca sa nu se faca cocoloase.Se adauga pasta de rosii si se amesteca ,apoi se pune cu polonicul din zeama peste rantas si se amesteca .Cand ardeii sunt fierti se pune rantasul in oala si se lasa sa dea cateva clocote.Se potriveste de gust cu vegeta si piper si la urma se pune frunze de patrunjel tocate.Se serveste simpla sau cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorbita de pui