CIORBA DE ARDEI UMPLUTI

de Alexandra Burz in Ciorbe, 4 Iul 2015 | 3233 vizualizari

 

O reteta traditionala mereu in voga :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata amestec
  • 8-10 ardei potriviti ca marime
  • 150 gr orez
  • 4 cepe
  • 4 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • frunze patrunjel
  • leustean
  • bulion(suc de rosii)
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CIORBA DE ARDEI UMPLUTI:

  • Scoatem cotorul din ardei, cu grija sa nu ii rupem SI SPALAM BINE
  • Intr-un bol punem carnea tocata, orezul si 2 cepe tocate marunt, sare si piper.
  • Omogenizam.
  • Umplem ardeii, lasand cam 2-3 cm liber deoarece creste orezul din amestec si poate iesi carnea afara din ardei.
  • Intr-o oala punem 2 cepe cocate marunt, morcovii si radacina de patrunjel taiate cubulete.
  • Calim in putin ulei.
  • Adaugam apa si adreii umpluti.
  • Asezonam cu sare si piper.
  • Cand e aproape fiarta adaugam bulionul si frunzele de leustean si patrunjel tocate marunt.
 

TIPS-URI

1

Serviti cu smantana si ardei iute :)

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - CIORBA DE ARDEI UMPLUTI 389519
retete culinare - CIORBA DE ARDEI UMPLUTI 389520
retete culinare - CIORBA DE ARDEI UMPLUTI 389521
retete culinare - CIORBA DE ARDEI UMPLUTI 389522
retete culinare - CIORBA DE ARDEI UMPLUTI 389523

COMENTARII (13)

Xandrinne 1

21.07.2015, 10:22

marci49 1

21.07.2015, 14:28

Subscriu ce spune Tina58. Urmaresc zilnic retetele de pe acest blog si de cele mai multe ori sunt incantata si pe unele chiar le experimentez insa uneori apar niste chestii stupide, amuzante, dar ma rog, fiecare cu gusturilei lui si daca la ei asa se mananca nu pot decat sa le urez pofta buna !

Panacris 1

21.09.2016, 07:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L