Ciorba de baby hering

de Andra_Constantinescu in Ciorbe, 16 Aug 2016 | 632 vizualizari

 

Eu nu prea mananc peste, dar am inteles ca a fost foarte buna ciorba asta :D

 

INGREDIENTE

  • o ceapa;
  • un morcov;
  • un ardei gras rosu;
  • 2-3 l apa;
  • 3 linguri ulei;
  • 400 g trunchi de baby hering;
  • doua linguri de rosii pregatite pentru iarna;
  • o lingurita de Bors Magic;
  • sare;
  • o legatura de leustean.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de baby hering:

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.

Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie cubulete.

Ardeiul gras se curata de cotor si seminte, se spala si se taie marunt.

Se fierb aceste legume intr-o oala cu 2-3 l apa, 3 linguri de ulei si putina sare.  

Dupa ce s-au fiert legumele, se spala pestele si se pune in oala impreuna cu rosiile pregatite pentru iarna. Se mai tin pe foc circa 10 minute, dupa care se drege ciorba cu o lingurita de Bors Magic si sare, iar la final se adauga leusteanul (spalat si tocat).

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de baby hering 453701
retete culinare - Ciorba de baby hering 453702
retete culinare - Ciorba de baby hering 453703
retete culinare - Ciorba de baby hering 453704
retete culinare - Ciorba de baby hering 453705
retete culinare - Ciorba de baby hering 453706
retete culinare - Ciorba de baby hering 453707

COMENTARII (9)

Meea 1

16.08.2016, 14:17

Uuu ce bun 😍😍

simona72 1

17.08.2016, 09:48

Mie imi plac ciorbele de peste!! Foarte buna!

deyutzky 1

18.09.2016, 23:14

arata tare bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25