Ciorba de broccoli cu ciuperci

de lia maria in Ciorbe, 22 Sep 2010 | 4385 vizualizari

 

O ciorbita sanatoasa, gustoasa, plina de vitamine, culoare si savoare. Serviti…va rog!

 

INGREDIENTE

  • 1kg Broccoli
  • 200g ciuperci proaspete
  • 1 lingura de ulei
  • 1 legatura Frunze de patrunjel
  • 2 ardei grasi rosii
  • 1 ceapa mare
  • 1 telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 2 morcovi
  • Sare
  • piper
  • Smantana (facultativ)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de broccoli cu ciuperci:

Curatam si spalam bine toate legumele.  Broccoli-ul il desfacem in buchetele. Radacinoasele le dam pe razatoarea mare, ardeii  ii taiem cubulete, ceapa  o tocam marunt, frunzele de patrunjel le maruntim si ciupercile le feliem.

Punem uleiul la incins intr-o oala, de 4-5L. Adaugam radacinoasele si le lasam 2-3’ la calit, amestecand sa nu se arda. Adaugam frunzele, apoi feliile de ciuperci. Amestecam si mai lasam 2-3’ la calit, sa se patrunda bine aromele, apoi adaugam buchetelele de broccoli . Turnam cam 3L de apa peste legume, amestecam, asezonam si lasam la fiert cam 30’.

Putem servi ciorba ca atare sau cu smantana.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de broccoli cu ciuperci-0
Ciorba de broccoli cu ciuperci-1
Ciorba de broccoli cu ciuperci-2
Ciorba de broccoli cu ciuperci-3
Ciorba de broccoli cu ciuperci-4
Ciorba de broccoli cu ciuperci-5
Ciorba de broccoli cu ciuperci-6
Ciorba de broccoli cu ciuperci-7
Ciorba de broccoli cu ciuperci-8
Ciorba de broccoli cu ciuperci-9

COMENTARII (7)

lia maria 1

23.09.2010, 10:45

goudaserveste-te

lia maria 1

23.09.2010, 10:46

lalyte astept la un castronel

Corinuta 1

25.09.2010, 23:55

Cu ciuperci n-am facut, cred ca-i tare buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04