Ciorbă de burechite

de diaconta in Ciorbe, 22 Sep 2013 | 3814 vizualizari

 

Foarte mult mi-a plăcut aceasta ciorbiţă de când am vazut-o la Adina(Toamna07)http://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-burechite-45239.html aşa că azi i-a venit rândul.Mie nu mi-a ieşit aşa frumoasa ca şi a ei,dar este deosebit de gustoasă,asta şi pentru că nu am mai citit reţeta,am făcut cum mi-am adus aminte.

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de pui
  • Un ou
  • O ceapa mica
  • 1 ou +100 gfaina pentru foaie
  • 4 morcovi
  • O telina radacina mica
  • O radacina patrungel
  • Gulie
  • Un cub bors magic
  • Sare,piper,boia
  • Ulei
  • Patrunjel verde
  • Smântâna pentru servit
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de burechite:

Am tocat carnea si am condimentat-o.Intr-o cratita am pus putin ulei si am calit ceapa apoi am pus si carnea.

Dupa ce s-a racit,am amestecat cu un ou si am pus verdeata.

Dintr-un ou si 100 g faina,putina sare,am facut o foaie ca pentru taietei.

Am întins-o cu masina de taietei,dar nu am fost prea inspirata în privinta asta,am facut-o prea subtire si nici n-am putut s-o tai prea bine.

Am taiat patrate din foaie si pe fiecare am pus câte o biluta din carne,apoi am împachetat carnea cu foaia.

Dupa aceea am vazut ca foaia ar fi trebuit unsa cu ou si apoi pusa carnea.

Am lasat deoparte pachetelele astfel formate.

Zarzavatul l-am curatat si l-am taiat rondele.

Intr-o oala am pus putin ulei si am calit zarzavatul.

Am pus putina boia si am umplut oala cu apa (aprox.4 l).

Am pus sare.

Când zarzavatul a fost aproape fiert am pus în oala piper,cubul de bors si burechitele,cu grija sa nu se desfaca.

Le-am fiert pâna s-au ridicat deasupra,dar nu mai mult de 10 minute.

Am pus patrunjel verde si am oprit focul.

Adina a pus si cartofi si fasole,dar mie mi s-a parut foarte consistenta si asa.

Am servit cu smântâna.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de burechite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (36)

gaby_duceag 1

25.09.2013, 19:06

)))))))))nici eu nu stiu unde a vazut
inveeeentii, inveeeentii)))))))))

diaconta 1

25.09.2013, 19:17

Chiar tu Gaby,cred ca vrea sa ma denigreze
O sa vina si baiatu' asta nou,Nicolae si-o sa zica ca nu stiu sa gatesc
No zi si tu ce oameni dom'le

Krystyan Trendy 1

07.12.2013, 21:44

foarte buna ciorbica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rata