Ciorba de burta

de Bya Ralu in Ciorbe, 14 Dec 2012 | 6302 vizualizari

 

E prima data cand am facut ciorbita de burta,stiti doar ca s-a facut in 5 ore:))))dar a meritat efortul,a iesit foarte buna eu am uitat de usturoi dar nu a avut nevoie,m-am inspirat de aici http://www.e-retete.ro/retete/ciorba-de-burta

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de burta de vita
  • 1 morcov mare
  • gogosari in otet
  • 1 cutie mare de smantana
  • 2 linguri de bors maggic cu smantana
  • 5 galbenusuri
  • 1 os de vita
  • 1 ceapa alba mare
  • 1 telina
  • sare,piper
  • otet
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta:

Am clatit burta de vita in apa rece si am pus-o la fiert impreuna cu ceapa,telina si osul de vita la foc potrivit.Dupa cca 2 ore am scos burta,osul si legumele si le-am pus deoparte.Burta am taiat-o fasii si am curatat-o de pielite.Zeama am strecurat-o si se muta in alta oala,am pus burta taiataia fasii,am adaugat si morcovul dat pe razatoarea mica,am adaugat si gogosarii taiati cubulete,am asezonat cu sare si piper dupa gust si am lasat la fiert.Cand e aproape gata se bat 5 galbenusuri cu smantana,adaugam si borsul maggic,si punem cate un polonic de zeama de ciorba,amestecand incontinuu pentru a nu se taia smantana.Se adauga incet toata compozitia in oala,se pune 2-3 linguri de otet(dupa gust),iar la sfarsit adaugam putin patrunjel proaspat tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

Bya Ralu 1

13.01.2013, 17:13

nu se acreste,mie mi-a placut cum a iesit....imi pare rau,nu trebuie sa fie apreciata de toata lumea,fiecare are parerea lui

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 10:42

foarte buna

Bya Ralu 1

06.11.2013, 17:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta