Ciorba de burta

de Bya Ralu in Ciorbe, 14 Dec 2012 | 2882 vizualizari

 

E prima data cand am facut ciorbita de burta,stiti doar ca s-a facut in 5 ore:))))dar a meritat efortul,a iesit foarte buna eu am uitat de usturoi dar nu a avut nevoie,m-am inspirat de aici http://www.e-retete.ro/retete/ciorba-de-burta

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de burta de vita
  • 1 morcov mare
  • gogosari in otet
  • 1 cutie mare de smantana
  • 2 linguri de bors maggic cu smantana
  • 5 galbenusuri
  • 1 os de vita
  • 1 ceapa alba mare
  • 1 telina
  • sare,piper
  • otet
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta:

Am clatit burta de vita in apa rece si am pus-o la fiert impreuna cu ceapa,telina si osul de vita la foc potrivit.Dupa cca 2 ore am scos burta,osul si legumele si le-am pus deoparte.Burta am taiat-o fasii si am curatat-o de pielite.Zeama am strecurat-o si se muta in alta oala,am pus burta taiataia fasii,am adaugat si morcovul dat pe razatoarea mica,am adaugat si gogosarii taiati cubulete,am asezonat cu sare si piper dupa gust si am lasat la fiert.Cand e aproape gata se bat 5 galbenusuri cu smantana,adaugam si borsul maggic,si punem cate un polonic de zeama de ciorba,amestecand incontinuu pentru a nu se taia smantana.Se adauga incet toata compozitia in oala,se pune 2-3 linguri de otet(dupa gust),iar la sfarsit adaugam putin patrunjel proaspat tocat marunt

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de burta 193567
retete culinare - Ciorba de burta 193568
retete culinare - Ciorba de burta 193569

COMENTARII (40)

Bya Ralu 1

13.01.2013, 17:13

nu se acreste,mie mi-a placut cum a iesit....imi pare rau,nu trebuie sa fie apreciata de toata lumea,fiecare are parerea lui

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 10:42

foarte buna

Bya Ralu 1

06.11.2013, 17:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D