Ciorba de burta

de Bya Ralu in Ciorbe, 14 Dec 2012 | 6311 vizualizari

COMENTARII (40)

Bya Ralu 1

14.12.2012, 13:33

anna multumesc

Bya Ralu 1

14.12.2012, 13:33

laura dar nu se poate cadou de craciun?)ca pana ma marit eu,ies la pensie

adry88 1

14.12.2012, 14:41

Sim0na 1

14.12.2012, 15:03

buna ciorbita asta!

Bya Ralu 1

14.12.2012, 15:03

eduard
simonica

mamaieelena 1

14.12.2012, 21:08

mmm ce buna

Bya Ralu 1

14.12.2012, 22:12

Satisfyyourcravings 1

16.12.2012, 12:27

Bya Ralu 1

16.12.2012, 20:12

Doralinda 1

17.12.2012, 16:06

Aaaa, cum de mi-a scapat reteta asta?! E ciorba mea preferata! E primul fel de mancare care il cer cand ajung in romania! La favorite!!!

Bya Ralu 1

17.12.2012, 18:44

MIGUELITOS 1

13.01.2013, 10:18

LA CIORBA DE BURTA NU SE PUNE BORS .....E O RETETA MEDIOCRA ...MIGUEL BUCATAR LA HANUL SIMON ...BRAN

Bya Ralu 1

13.01.2013, 17:13

nu se acreste,mie mi-a placut cum a iesit....imi pare rau,nu trebuie sa fie apreciata de toata lumea,fiecare are parerea lui

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 10:42

foarte buna

Bya Ralu 1

06.11.2013, 17:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta