Ciorba de burta

de Sylvia in Ciorbe, 10 Mar 2010 | 22480 vizualizari

COMENTARII (21)

Miha 1

10.03.2010, 09:31

Asta e una din ciorbele pe care nu le-am incercat niciodata. Mi se pare greu de facut si ca trebuie sa fii tare priceput ca sa iasa. Bravo Silvia, felicitarile mele.

Sylvia 1

10.03.2010, 09:48

Merci de aprecieri daca folosesti oala sub presiune e mai simplu .Destul de rar o fac si eu ca nu imi gasesc parteneri la oala apoi si daca nu o faci in cantitate mare nu iese buna, abia am asteptat sa o repet si in Ro ca imi era dor de ea.

ANCA 1

10.03.2010, 09:53

este tare buna ciorba de burta, arata excelent, Silvia!! noi suntem experti, vine toata gasca la noi cand facem, dar mai rarut, ca ingrasa raaau..

Sylvia 1

10.03.2010, 10:05

Exact asa trebuie mancata cu trupa si eu o fac numai cand stiu ca am trupa de ajutor, la kg nu ma gandesc niciodata cand mananc ciorba asta

Oana 1

10.03.2010, 10:35

Mmm, e una din favoritele mele, super buna! Miha, nu se face greu deloc!

rivka 1

10.03.2010, 10:39

este foarte buna arata minunat.
nici eu nu am facut niciodata dar taica-meu e specialist , ne place foarte mult, si sotului.

chiar potrivita pt frigul de afara.

ionix 1

10.03.2010, 10:42

este favorita mea ... o fac si eu... ultima data am facut-o de Revelion dar am pierdut pozele si n-am mai avut cum sa postez sunt maestra-n ciorba de burta, am invatat-o de la mami meu

ANCA 1

10.03.2010, 10:45

Silvia, eu nu ma gandesc in general! am acum o perioada, mi s-a pus mie pata sa dau jos cateva kg, si d-aia comentez intr-una, peste tot.. sa vedem cat ma tine, sper sa ajung unde mi-am propus..

madi_marin 1

10.03.2010, 13:40

foarte buna corba de burta..... eu ca sa scap de fiertul cu orele...cumpar burta fasiute prefiarta si merge mai repede, dar neaparat fierb si un os inainte...pentru un plus de gust....

mamidesara 1

10.03.2010, 14:32

sunt specialista in ciorba de burta si eu o fac putin modificata reteta, si imi iese o minunatie de fiecare data. super si reteta ta, oricum

mihaelar63 1

10.03.2010, 16:51

bine ai revenit sylvia . incearca sa pui si 2 linguri de mustar iute sau cuhrean cand dregi ciorba , amestecat cu ouale si smantana .felicitari pentru reteta .

fluturas 1

10.03.2010, 17:25

o bunatate!

susu 1

10.03.2010, 17:38

Foarte frumoasa prezentare, chiar asa o fac si eu. Mi-ai dat o idee ce sa fac zilele astea. Ciorba de burta e preferata mea.

Bucataras Medi 1

11.03.2010, 11:13

Ce mult imi place ...............

miclescumiela 1

12.03.2010, 16:00

Nu e greu de facut doar ca e bunaaaaaaa mie imi place la nebunie

Sylvia 1

12.03.2010, 20:23

Mihaela super idee, o sa incerc data viitoare

Sylvia 1

12.03.2010, 20:23

Multumesc pentru aprecieri, fetelor abia astept sa vad si retetele voastre sa mai incerc si alte variante, imi place sa mai diversific chiar si acelasi fel de mancare

adnas54 1

12.03.2010, 23:47

ce pofta mi-ai facut... nu am mai mancat de mult si tare imi place.

LUK 1

01.12.2010, 00:17

Sylvia 1

03.12.2010, 16:00

Vai de cand nu am mancat asa ceva

Panacris 1

20.08.2014, 11:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta