Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ciorba de burta, de sub burta sau cum imi place mie sa-i spun ,ciorba de sosete flausate...E buna rau,traiasca ala care a inventat-o....
Mai intai lasam sa se dezghete burta si o mai spalam nitel,sa nu ne trezim cu oare`ce impuritati.Apoi ,asa bucati mari o punem in oala subpresiune impreuna cu oasele de manzat si un pic de sare.Punem oala la foc sa-si faca datoria,cca 1 ora,apoi scoatem capacul si punem morcovul,pastranacul si ceapa si mai lasam sa fiarba cat se patrund si legumele.Scoatem burta o feliem cat dorim bucatile de mici,curatam de pe oase zgarciurile si putina carne care este si pe punem din nou in cratita.Separat batem 3-4 oua cu putina sare,piper,otet,lingura d efaina si cateva linguri de smantana grasa.Omogenizam totul si cu polonicul luam zeama fierbinte din oala si turnam peste oua,avand grija sa nu se branzeasca,la final cad compozitia am subtiat-o suficient o turnam in oala,care este data dupa foc.Se serveste cu usturoi,ardei iute,fiecare dupa preferinta.
1
eu am fiert burta cu oasele si zarzavatul si am dres-o cu ou si smantana a doua zi cand am servit ciorba
2
se adauga suplimentar,smantana,otet,fiecare in functie de gust
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult