Ciorba de cartofi

de Lau in Ciorbe, 15 Mar 2011 | 1527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • zarzavat
  • patrunjel
  • marar
  • leustean
  • 1 pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • fedea
  • bors pentru acrit
  • oregano
  • 20ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi:

Se curata cartofii, se spala, se taie si se pun intr-o oala la fiert. Se adauga ceapa, zarzavatul, mararul, leusteanul, pasta de tomate, uleiul. Cand aproape au fiert cartofii se adauga fideaua si se lasa sa fiarba. Cand a fiert se adauga borsul, sarea, pierul si se mai lasa 5 minute, dupa care se stinge focul si se adauga patrunjelul si oregano.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de cartofi 91898
retete culinare - Ciorba de cartofi 91899

COMENTARII (12)

tanyapatap 1

16.03.2011, 14:01

Sylvia 1

16.03.2011, 16:04

Forte buna !

LUK 1

16.03.2011, 22:37

tare buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D