Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
foarte simpla foarte buna
Se curata ceapa ,morcovul, telina, pastanacul si ardeii, se spala bine si se calesc in uleiul incins bine intr-o oala de 3-4 litrii.
Dupa ce s-au inmuiat legumele se adauga cele 3 cani de apa ,sarea si piperul se acopera cu un capac si se lasa la fiert. Intre timp curatam cartofii de coaja ii taiem bucati potrivite si ii lasam intr-un bol cu apa . Dupa ce s-au fiert legumele se adauga cartofii si se lasa la fiert cu capacul pus. Dupa ce au fiert si cartofii adaugam rosiile din conserva si borsul lasand la fiert 10 minute . Dupa cele 10 minute gustan sa mai potrivim de sare si piper apoi adaugam patrunjelul tocat marunt si inchidem focul.
Pofta buna
1
optional se poate servi cu smantana
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult