Ciorba de cartofi cu afumatura dreasa cu ou si smantana

de rivka in Supe/Ciorbe, 16 Apr 2010 | 12380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 fir de praz
  • o bucata de telina rasa
  • 1 morcov mic
  • 1 patrunjel
  • 250 grame afumatura feliata
  • 1 kg cartofi
  • 150 grame smantana
  • patrunjel
  • tarhon
  • 2 oua

 

Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu afumatura dreasa cu ou si smantana:

Legumele si radacinoasele se toaca marunt si se pun in oala impreuna cu slanina afumata in 2 linguri ulei de masline la dustuit.

Cartofii se curata si se taie cubulete.

Cand legumele impreuna cu slaninuta incep sa-si lase bine miros se adauga cartofii, apa, 2 lingurite de tarhon, 1 lingurita de patrunjel uscat am pus eu si se lasa cateva minute la fiert.Cu un pahar se scoate supa cam jumatate de pahar si se lasa sa se raceasca.Supa de cartofi se fierbe in jur de 10 -15 minute pana sunt fierti cartofii si legumele.

Supa scoasa se amesteca (cand e racorita) cu 150 grame smantana. 2 oua si se aduga la sf cand sunt fierti cartofii in oala de supa , se amesteca bine , se mai da un clocot si gata se ia de pe foc.

Se serveste fierbinte cu smantana, iuteala sau ceapa.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu afumatura dreasa cu ou si smantana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu cartofi si scarita afumata