Ciorba de cartofi cu carne de porc

de aalliinnaa07 in Supe/Ciorbe, 3 Ian 2014 | 1800 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8-10 cartofi potriviti
  • 500 g carne de porc
  • 4 morcovi mai mici
  • 1 radacina de pastranac
  • 1/2 legatura de patrunjel verde
  • 1 ceapa
  • 1 frunza de dafin
  • 2 linguri de bors magic cu legume
  • 200 g smantana
  • 1 ou
  • vegeta
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu carne de porc:

Ceapa o curatam, o spalam, o taiem marunt si o punem la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa adaugam carnea pe care o taiem in bucati mici si o calim 2 minute si pe ea.

Cartofii, morcovii, pastranacul se curata, se spala si se taie bucati si le punem in oala peste carne, apoi adaugam 3.5-4L apa, cand incepe sa fiarba adaugam patrunjelul verde si foaia de dafin, iar la sfarsit acestea se scot din ciorba! Lasam sa fiarba 30-40 de minute pana se fierb toate bine, apoi adaugam 2 linguri de bors, sau cat va place sa fie de acra ciorba si mai lasam sa fiarba putin. La sfarsit adaugam smantana pe care am amestecato cu 1 ou, 1 lingurita de tarhon in otet si vegeta dupa gust.

 

COMENTARII (13)

mihaelar63 1

04.01.2014, 11:54

Buna idee de ciorba de cartofi ,, alba '' Chiar nu am facut de mult timp

DIANA B 1

04.01.2014, 12:23

Tare nimerita acum ...

diaconta 1

05.01.2014, 20:33

Buna ciorba

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: