Ciorba de cartofi cu carne de porc

de Lavinia in Ciorbe, 8 Iul 2014 | 5158 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de porc
  • 350 g scarita afumata
  • 4 morcovi
  • 1 telina medie
  • 2 cepe
  • 1/2 ardei iute
  • 5-6 cartofi
  • 5 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • 2 galbenusuri
  • 2-3 linguri de smantana
  • 3 linguri otet
  • leustean
  • aprox 3,5 l apa

Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu carne de porc:

Am pus apa la fiert intr-o oala incapatoare.

Cand a inceput sa fiarba ,am adaugat carnea de porc taiata in cubulete si scarita afumata.

Am lasat sa dea cateva clocote indepartand spuma de fiecare data .

Am adaugat telina si o ceapa intreaga si am lasat sa fiarba cca 1 ora .

Separat am taiat 3 morcovi in cubulete si i-am adaugat si pe ei ciorbei.

Am tocat marunt cealalta ceapa iar morcovul l-am ras pe razatoarea cu ochiuri mici.

Am pus uleiul la incins ai am calit ceapa cu morcovul si ardeiul iute aprox 5 minute la foc mic.

Am scos telina si ceapa si am adaugat legumele calite.

Cartofii i-am curatat de coaja si i-am taiat in cubulete potrivite.

Dupa cateva clocote am adaugat cartofii si am  lasat ciorba pe foc aprox 15-20 de minute pana au fost bine fierti si cartofii.

Intr-un bol am amestecat galbenusurile cu smantana apoi am adaugat treptat 3 polonice de ciorba fierbinte.

Am oprit focul si am adaugat amestecul de smantana.

Am potrivit gustul cu otet,sare ,piper si leustean tocat.

Este delicioasa fierbinte alaturi de o ceapa rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu fasole pastai si pancetta