Ciorba de cartofi cu carne de purcel

de Krystyan Trendy in Ciorbe, 24 Noi 2013 | 3855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de porc
  • 6 cartofi
  • 2 cepe
  • 2-3 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • 50 g bulion
  • 350 ml bors
  • patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu carne de purcel:

Carnea de porc se transeaza ,se spala cu apa rece,apoi se pune intr-o oala cu apa si sare la fiert.

Cand apa incepe sa clocoteasca,cu spumiera luam spuma de deasupra.

Cartofii se curata ,se spala cu apa rece ,se taie cuburi si se pun in oala.Curatam legumele,le spalam.Le tocam cubulete si le adaugam langa carnea de porc.

Intr-un castron punem bulionul diluat cu 1 polonic de zeama  .Amestecam bine si il adaugam  atunci cand au fiert legumele si carnea.

Punem si borsul strecurat. 

La sfarsit punem putina verdeata tocata si ciorba este gata.

TIPS-URI

1

Daca aveti zeama de varza,inlocuiti borsul cu 1 cana de zeama .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu carne de purcel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

24.11.2013, 19:03

Mama ce buna este

mihaelar63 1

27.11.2013, 01:27

Trebuie sa fie foarte buna Eu nu gatesc cu bors ,dar acum am achizitionat sa incerc , poate , poate mi-o placea

madalinanicoleta 1

27.11.2013, 17:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bors de cartofi cu costita afumata