Ciorba de cartofi cu leustean

de adasev12 in Ciorbe, 14 Mai 2012 | 6275 vizualizari

 

usoara si buna

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mai mari, cam jumate de kg
  • 100 g sunculita de porc afumata( se poate si fara)
  • o ceapa
  • 2 morcovei mici sau unu mai amre
  • o tija de telina
  • un ardei
  • un iaurt de 125 g mai cremos si 2 lg smantana
  • o crenguta de leusean
  • patrunjel verde tocat
  • sare, piper
  • o l-ita de bors magic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu leustean:

Se pune apa la foc, cam 2 litri. Se taie sunculita cubulete mici si se adauga in oala. Se lasa sa dea un clocot-doua. Se taie ceapa, telina si ardeiul marunt si se pun in oala. Se adauga putina sare, nu multa, sunculita afumata si leusteanul. Se lasa sa fiarba zarzavatul. Se taie si morcoveii rondele si se pun si ei. Se curata apoi cartofii si se taie cubulete si la urma se adauga si ei, se lasa sa fiarba. La sfarsit, se pune si bors magic pt a inacri ciorbita.

Dupa ce stingem focul amestecam iaurtul cu smantana si adaugam in ciorba. Punem capac si lasam jumatate de ora. Servim apoi cu patrunjel verde deasupra si cine mai doreste mai poate adauga in farfurie iaurt sau smantana.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu leustean" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu zeama de varza