Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Dupa cheful de ieri de Sf Maria, eu zic ca aceasta ciorba merge foarte bine...Voi ce spuneti ?
Se curata legumele si se taie dupa preferinta. Ceapa se lasa intreaga( dupa ce a fiert se arunca) Carnatul se taie felii.
Intr-o oala punem 3-4 l apa legumele, vinul, sosul chilli, foaia de dafin si asezonam cu condimentele. Lasam sa fiarba acoperit , la foc potrivit. Cand legumele sunt fierte presaram deasupra patrunjel verde tocat si servim ciorba in farfurie cu cate un mot de smantana.
Pofta mare !
1
Se serveste cu ardei iute sau cu ceapa rosie taiata felii...
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult