Ciorba de cartofi cu zeama de varza

de MotanLaOale in Ciorbe, 12 Ian 2011 | 5230 vizualizari

 

Din categoria "nimic nu se arunca totul se gateste"........am folosit zeama in care am fiert carnea si zarzavatul pentru salata beuf.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 litri zeama de carne si legume
  • 1 ceapa
  • 5-6 cartofi
  • 1 ardei
  • zeama de varza
  • 2 linguritze boia
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura leustean
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu zeama de varza:

Ceapa se curata si se toaca.

Ardeiul se curata si se toaca.

Cartofii se curata si se taie cuburi.

Intr-o oala se pune uleiul, ceapa si boiaua, se caleste 2-3 minute, se adauga ardeiul si se toarna zeama de carne si legume si se lasa la fiert.

Dupa 10 minute se adauga si cartofii si se mai fierb 30 minute.

Se pune zeama de varza, se potriveste de sare (daca nmai trebuie) si piper.

Se toaca leusteanul si se adauga in ciorba cand este gata.

Se serveste cu smantana.

Eu am mancat-o cu ceapa rosie.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde cu afumatura