Ciorbă de cartofi şi fasole verde

de ionix in Supe/Ciorbe, 28 Mar 2010 | 11547 vizualizari

 

INGREDIENTE

 
  • 3 l apa
  • O lingura cu ulei
  • O mana de fasole verde
  • 1 morcov mare
  • 2 cartofi mari
  • 1 ardei gras rosu
  • O lingura cu paste de tomate
  • 200 ml bors
  • O ceapa mare
  • Sare, piper
  • ½ legatura de patrunjel
  • O mana de taitei de casa
                     
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de cartofi şi fasole verde:

 

Intr-o oala se pune la incins uleiul impreuna cu 3 linguri cu apa.

Ceapa taiata marunt se pune in uleiul cu apa.

Cand incepe a se inmuia ceapa se adauga ardeiul taiat cubulete, fasolea verde, cartofii taiati cubulete si morcovul taiat rondele.

Toate legumele se lasa la calit 2-3 minute iar apoi se toarna apa peste ele.

Se da la foc mare pana incepe sa dea in clocot iar apoi dam la foc mic si punem capacul pe oala.

Cand legumele sunt aproape fierte punem pasta de tomate diluata cu apa lugumelor.

Borsul se pune la incalzit si se toarna peste ciorba.

Spre final punem taiteii de casa, sarea si piperul iar apoi lasam inca 5-6 min, cat sa fiarba taiteii.

Dupa ce se ia de pe foc adaugam patrunjelul taiat marunt.

Este buna-n zilele de post sau se poate servi cu smantana.

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de cartofi şi fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ionix 1

28.03.2010, 22:14

fetelor, mersic de aprecieri... Nadina, eu am avut bors de casa si de aia mi-a iesit foarte bun

gaby_duceag 1

29.03.2010, 09:19

ionix 1

31.03.2010, 17:29

@gabytzu...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu fasole pastai si pancetta