Ciorba de ciolan de porc

de Sim0na in Ciorbe, 15 Mar 2012 | 4526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne + oase porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mare (eu am avut taiat si congelat)
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei capia
  • 50 g mazare congelata
  • 100 g brocoli congelat
  • suc de rosii
  • bors
  • sare
  • delikat
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciolan de porc:

Legumele se curata, se spala si se toaca marunt, iar morcovul si pastarnacul se rade si se taie rondele. Oasele se spala bine-bine. Se fierbe carnea si oasele de porc in apa cu sare, spumanadu-se bine.

Cand carnea este fiarta, se scoate, oasele se dau deoparte, carnea se taie cubulete mici. (da... stiu.. ca la copii, doar ca si eu am un "copil" mai mare care nu mananca carnea din ciorba decat asa :))) )

Zeama se strecoara (in general strecor cam toata zeama in care a fiert carne, pentru a ramane ciorba mai clara si "curata"). In zeama strecurata se pune ceapa, morcovul, pastarnacul, ardeiul si se fierbe 15-20 min. Apoi se adauga si restul legumelor congelate.

Cand toate legumele sunt aproape gata, se adauga sucul de rosii. La final se potriveste de sare, se pune borsul, iar dupa ce se opreste focul se adauga verdeata tocata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciolan de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din sira de porc