Ciorba de ciolan de porc

de Sim0na in Ciorbe, 15 Mar 2012 | 2323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne + oase porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mare (eu am avut taiat si congelat)
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei capia
  • 50 g mazare congelata
  • 100 g brocoli congelat
  • suc de rosii
  • bors
  • sare
  • delikat
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciolan de porc:

Legumele se curata, se spala si se toaca marunt, iar morcovul si pastarnacul se rade si se taie rondele. Oasele se spala bine-bine. Se fierbe carnea si oasele de porc in apa cu sare, spumanadu-se bine.

Cand carnea este fiarta, se scoate, oasele se dau deoparte, carnea se taie cubulete mici. (da... stiu.. ca la copii, doar ca si eu am un "copil" mai mare care nu mananca carnea din ciorba decat asa :))) )

Zeama se strecoara (in general strecor cam toata zeama in care a fiert carne, pentru a ramane ciorba mai clara si "curata"). In zeama strecurata se pune ceapa, morcovul, pastarnacul, ardeiul si se fierbe 15-20 min. Apoi se adauga si restul legumelor congelate.

Cand toate legumele sunt aproape gata, se adauga sucul de rosii. La final se potriveste de sare, se pune borsul, iar dupa ce se opreste focul se adauga verdeata tocata.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de ciolan de porc 151973
retete culinare - Ciorba de ciolan de porc 151974
retete culinare - Ciorba de ciolan de porc 151975
retete culinare - Ciorba de ciolan de porc 151976
retete culinare - Ciorba de ciolan de porc 151977
retete culinare - Ciorba de ciolan de porc 151978
retete culinare - Ciorba de ciolan de porc 151979
retete culinare - Ciorba de ciolan de porc 151980
retete culinare - Ciorba de ciolan de porc 151981
retete culinare - Ciorba de ciolan de porc 151982
retete culinare - Ciorba de ciolan de porc 151983

COMENTARII (18)

Laly 1

16.03.2012, 10:22

Ce bunatate

Sim0na 1

16.03.2012, 20:01

Multumesc fetelor! Va si va cu mare drag!

Krystyan Trendy 1

08.05.2014, 11:56

grozava ciorbica

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59