Ciorba de ciuperci cu prosciutto

de mihaelar63 in Ciorbe, 30 Sep 2011 | 3864 vizualizari

 

Suntem mari amatori de ciuperci pregatite sub orice forma .

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ciuperci champignon  
  • 250 gr ciuperci pleurotis
  • 250 gr prosciutto
  • 1 ceapa
  • 1gogosar
  • 2 morcovi
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri mustar  cu hrean
  • 250 ml smantana
  • sare
  • piper
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1 lingura ceapa verde tocata
  • 1 lingurita marar verde
  • zeama lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciuperci cu prosciutto:

Curatati  si spalati ciupercile champignon de pelite .

 Curatati si spalati  ceapa  si morcovii si gogosarul. .

 Caliti in ulei 1-2 min ,ceapa tocata , morcovii rondele , prosciuto si gogosarul cubulete .

Adaugati 3 l apa, sarati si fierbeti .

Cand morcovii sunt aproape fierti puneti ciupercile [ chamignonul intregi daca sunt mici ,  pleurotisul taiat fideluta ].

Dregeti ciorba cu smantana amestecata cu mustar , acriti cu zeama de lamaie si asezonati cu verdeturile taiate marunt .

                     Pofta buna sa aveti !!!

TIPS-URI

1

Puteti prepara si cu carne de pui .

2

Este foarte gustoasa si usoara chiar fara carne deloc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciuperci cu prosciutto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (13)

kamy 1

03.10.2011, 20:59

ioi ce-mi place

Cris2711 1

03.10.2011, 21:00

si mie

MIUTA 1

04.10.2011, 14:08

Imi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu chiftelute din ficat de pui