Ciorba de coada de manzat

de Bunica in Ciorbe, 7 Dec 2011 | 7429 vizualizari

 

Am gasit la macelarie o coada frumoasa de manzat.....si m-am gandit ca ar fi buna de o ciorbita. Asa ca am cumparat-o. Si treci la oale bunica!

 

INGREDIENTE

  • o coada de manzat
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • o radacina de patrunjel
  • o radacina de telina mica
  • 1 ardei gras
  • 200 ml. suc de rosii
  • 250 ml. zeama de varza
  • o legatura de leustean
  • fidea sau orez dupa gustul fiecaruia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de coada de manzat:

Coada de manzat se spala, se portioneaza si se pune la fiert . Dupa ce a dat cateva clocote si a aparut spuma se varsa apa din oala. Carnea se spala si se pune iar la fiert. Cand este aproape fiarta coada de manzat se adauga legumele curatate, spalate si tocate marunt. Ciorbita se lasa la fiert in voia ei pana cand carnea incepe sa se desfaca de pe os. Se adauga sucul de rosii. Dupa cateva clocote se adauga zeama de varza. Se fierbe in continuare pana dispare spuma creata de zeama de varza, apoi se pune fideaua . Dupa ce a fiert fideaua se stinge focul si se adauga leusteanul taiat marunt. Se serveste calda cu ardei iute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de coada de manzat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Bunica 1

12.03.2013, 14:48

Daca te plimbi pe site mai decoperi cate ceva

Krystyan Trendy 1

11.12.2013, 13:04

O bunatate !

abstract01 1

09.04.2019, 20:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de manzat