Ciorba de coaste de porc

de MotanLaOale in Ciorbe, 9 Feb 2015 | 8926 vizualizari

 

Coastele ramase de la nenumaratele cotlete mancate de sarbatori, puse deoparte, au dus la aceasta ciorba foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 600 g coaste de porc
  • 1 ceapa mare
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 ardei capia
  • 1/2 ardei verde
  • 1 telina mica
  • 150g mazare
  • 150g fasole verde
  • 4 cartofi
  • 4 rosii
  • 50ml ulei
  • 1 l zeama de varza
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura leustean
  • piper
  • sare (daca este cazul)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de coaste de porc:

Coastele se spala.

Ceapa se curata si se toaca.

Zarzavatul se curata si se toaca.

Ardeii se se curata si se taie patratele.

Cartofii se cutata si se taie cuburi.

Rosiile se spala si se taie cuburi marunte.

Intr-o oala se pune uleiul, ceapa si coastele si se calesc 3-4 minute.

Se adauga zarzavatul si ardeiul, se pune apa si se fierbe 15-20 minute.

Se adauga mazarea si fasolea verde si se mai fierbe 10 minute.

Se adauga cartofii si se mai fierbe 15 minute.

Se adauga rosiile.

Se pune zeama de varza, gustand sa fie cat de acra si sarata va place.

Se pune piper si se lasa sa fiarbe 4-5 minute.

Se adauga verdeata tocata, se mai da un clocot si este gata.

Se serveste cu smantana si ardei iute daca va place.

Mie imi place cu smantana si ceapa rosie.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Borsul se poate pune si fiert separat pana da in clocot

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de coaste de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu taitei de casa