Ciorba de cocos

de Sim0na in Pui, 4 Dec 2012 | 1273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cocos crescut la curte
  • 2 cepe micute
  • 1 morcov
  • 1 ardei verde
  • 2 maini rosii cherry de la congelator
  • 1/2 cescuta orez
  • 250 ml suc de rosii facut in casa
  • 200 ml pasta de corcoduse
  • sare
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cocos:

Am portionat cocosul, dand deoparte pulpele si pieptul, pe care le-am folosit la o fripturica.

Restul bucatilor le-am portionat si le-am pus la fiert in cca 4 litri apa. Am lasat sa fiarba cca jumatate de ora, luand spuma care s-a format. Intre timp am curatat si tocat cepele, morcovul si ardeiul verde, pe care le-am adaugat in zeama. Cand zarzavatul a fiert, am adaugat orezul, lasand cca 10 minute. Am pus apoi sucul de rosii si rosiile cherry si am lasat inca vre-o 15-20 de minute, apoi am acrit cu pasta de corcoduse. Am lasat-o cateva clocote, apoi am adaugat patrunjelul tocat. Am potrivit de sare si am oprit focul.

Va invit la o bunatate de ciorbita!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de cocos 192052
retete culinare - Ciorba de cocos 192053
retete culinare - Ciorba de cocos 192054
retete culinare - Ciorba de cocos 192055
retete culinare - Ciorba de cocos 192056

COMENTARII (19)

ANNA_46 1

05.12.2012, 01:59

Delicioasa ciorbita, foarte buna ideea cu pasta de corcoduse

_Alina_ 1

05.12.2012, 07:47

adry88 1

06.12.2012, 09:39

minunata ciorbita

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29