Ciorba de cocos

de Gicuta69 in Supe/Ciorbe, 30 Ian 2016 | 2144 vizualizari

 

 O ciorbita sanatoasa, gustoasa si delicioasa…o ciorbita ce-mi place tare mult!


 

 

INGREDIENTE

  • un tacam si o pulpa de cocos(de curte)
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • ardei gras(congelat)
  • telina(congelata)
  • mazare(congelata)
  • 250 g rosii pentru iarna
  • 750 ml bors(de casa)
  • 2 oua
  • sare
  • leustean
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cocos:

Am portionat carnea de cocos, am spalat-o si am pus-o sa fiarba intr-o oala cu apa si un praf de sare. Am indepartat spuma care s-a format.

Cat timp a fiert carnea, am curatat si spalat legumele proaspete.Am tocat morcovul si ceapa cubulete mici. Cartofii  i-am taiat in bucati potrivite si i-am lasat intr-un castronel cu apa rece.

Cand a fiert carnea pe  jumatate, am adaugat legumele tocate si pe cele congelate.Le-am lasat sa fiarba pana s-au  patruns si am adaugat rosiile. Am potrivit gustul de sare, am mai lasat sa fiarba cateva minute si am pus borsul pe care l-am fiert inainte. Am batut doua oua bine si le-am turnat in ciorba amestecand usor sa se imprastie.

Am inchis focul, am dat ciorbita deoparte si am adaugat verdeata tocata. Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de cocos 425549
retete culinare - Ciorba de cocos 425550
retete culinare - Ciorba de cocos 425551
retete culinare - Ciorba de cocos 425552
retete culinare - Ciorba de cocos 425553
retete culinare - Ciorba de cocos 425554
retete culinare - Ciorba de cocos 425555
retete culinare - Ciorba de cocos 425556

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

01.02.2016, 09:52

foarte buna!

Zamfira 1

02.02.2016, 11:40

noiinbucatarie 1

02.02.2016, 17:22

Foarte gustoasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55