Ciorba de cocos cu taitel de casa

de Toamna07 in Ciorbe, 1 Dec 2012 | 6674 vizualizari

 

Inima bucatariei romanesti o reprezinta ciorba si cred ca sunteti de acord cu mine.
Am primit de la matusa sotului meu un cocos din ala hranit bio,doar cu graunte si de cand am pus mana pe el am stiut ca se tine destul de batos :)) si o sa am de fiert la el.Asa ca... l-am aruncat direct in oala minune( sub presiune) si am scapat destul de repede .:)

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 1 cocos
  • 2 morcovi
  • 2 pastarnaci
  • 1/2 radacina de telina
  • 2 ardei
  • 1 ceapa
  • rosii cuburi
  • 2 litri de bors
  • taitel de casa
  • patrunjel sau leustean
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cocos cu taitel de casa:

Dupa ce am spalat pasarea  foarte bine, am bucatit-o si am pus-o la fiert in 6 litri de apa.
Cand cocosul a fost aproape fiert  am adaugat peste el ceapa si radacinoasele curatate,spalate si taiate cubulete.Dupa 10 minute am pus ardeiul taiat si rosiile .Le-am lasat sa dea in cateva clocote si am pus borsul. Dupa ce s-a integrat si el in comunitate :) am adaugat sarea si taitelul de casa facut din 2 oua,sare si faina.

Am lasat 2 minute sa fiarba ,am presarat verdeata ,am acoperit si am inchis focul.

Ciorba este nedefinita,trebuie simtita si indelung degustata!:)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cocos cu taitel de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

marianascarlat 1

07.03.2013, 05:24

Buna rau!!!!!!!!

Toamna07 1

07.03.2013, 13:03

Multumesc!

Krystyan Trendy 1

02.11.2013, 10:51

eee...daca-i de cocos ...chiar e buna ciorbica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan cu taitei