Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Daca pana acum nu ati preparat asemenea deliciu nu mai stati mult pe ganduri. Tarhonul in otet da o aroma de neegalat ciorbelor.
Aripile si oasele de cocos se curata si se spala bine cu apa rece .
Legumele se spala se curata si iar se spala .
Morcovii si telina se taie bastonase putin mai grosute .Cartofii se taie in opt .
Se conecteaza multicookerul la curent . Se toarna in cuva 3 l apa .
Se seteaza din meniu functia Boil pentru 40 minute .
La inceput se pune la fiert carnea, morcovii , ceapa intreaga , foile de dafin si sarea .
Dupa 25 minute se aduga cartofii si orezul .
In ultimele 5 minute de preparare se aduga tarhonul si otetul de pe tarhon .
Gustati daca carnea si morcovii sunt fierti . In caz contrar mai setati pe programul de fierbere-boil inca 10 minute .
Gustati si sarati daca mai este nevoie .
Deconectati aparatul de la retea.
Dregeti ciorba cu smantana diluata cu zeama calda si serviti cu verdeata preferata .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult