Ciorba de conopida

de Steffy in Ciorbe, 7 Noi 2013 | 4295 vizualizari

 

M-am hotarat sa fac aceasta ciorbita cand am luat o conopida mare pentru a face salata si am am zis ca e pacat sa nu incerc si altceva. A meritat, a iesit neasteptat de buna.

 

INGREDIENTE

  • 300 g conopida
  • 2 ardei (rosu si verde)
  • o ceapa mica
  • un morcov
  • un pastarnac
  • un cartof
  • o lingura ulei
  • sare, patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de conopida:

Conopida o aveam fiarta de cand am pregatit salata de conopida...http://www.bucataras.ro/retete/salata-de-conopida-53613.html

Apa in care am fiert conopida am pastrat-o pentru ciorba. Avem grija sa nu fierbem foarte tare conopida, pentru ca nu va mai ramane buchetele.

Tocam marunt ceapa, ardeiul, morcovul, pastarnacul. Apoi le calim intr-o tigaie in care am pus o lingura de ulei. Taiem cartoful in bucatele. Rasturnam toate ingredientele in apa pastrata pentru ciorba si lasam sa fiarba pana cartoful este bine fiert.

Adaugam apoi buchetele de conopida si sare dupa gust. Mai lasam maxim 10 minute sa fiarba si ciorbita este gata.

Punem patrunjel proaspat, tocat marunt si servim ciorbita calda.

Sa aveti pofta!

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de conopida 276113
retete culinare - Ciorba de conopida 276114
retete culinare - Ciorba de conopida 276115
retete culinare - Ciorba de conopida 276116
retete culinare - Ciorba de conopida 276117

COMENTARII (8)

Rux 1

07.11.2013, 20:34

Cred ca e tare buna. desi nu am mancat niciodata! Cum te mai simti?

diaconta 1

07.11.2013, 21:54

imi place ciorbita ta

mirela0911 1

07.11.2013, 22:48

foarte buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55