Ciorba de conopida

de dantes in Supe/Ciorbe, 27 Mai 2014 | 1325 vizualizari

 

O ciorba simpla si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 aripi de pui
  • 1 conopida
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 1 patrunjel radacina
  • 1,5 l apa
  • 1 cub concentrt de pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de conopida:

Se pun la fiert aripile de pui si se lasa sa fiarba pe jumatate,se taie legumele marunt,conopida se rupe in buchetele mici si se adauga la fiert impreuna cu concentratul de pui.

Cand conopida este fiarta se opreste si se poate adauga patrunjel verde si smantana.

 

COMENTARII (8)

MOKUSKA 1

27.05.2014, 13:44

vai, iubesc conopida

laura_n 1

27.05.2014, 13:53

cred ca as incerca!

babi5 1

03.06.2014, 17:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D