Ciorba de curcan

de lilik in Ciorbe, 19 Sep 2012 | 4843 vizualizari

 

O ciorba este bine-venita oricand...

 

INGREDIENTE

  • 800-900 gr carne de curcan(aripi,spate,gat)
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 4 rosii coapte
  • 1 tija de telina
  • 1 radacina patrunjel
  • sare,piper
  • 1 ou
  • patrunjel verde si frunze de telina
  • 1 mana de orez(sau taitei)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan:

Am curatat si tocat zarzavaturile,inclusiv rosiile,apoi le-am pus intr-o oala incapatoare cu 2 litri si jumatate de apa(aproximativ) si am pus pe foc.

Intre timp am spalat bine carnea de curcan si cand apa a inceput sa clocoteasca am pus bucatile de carne in oala,am pus putna sare si am lasat sa fiarba la foc potrivit.

Cand carnea a fost fiarta(eu am luat o bucatica si am gustat) am pus orezul,am potrivit de sare si piper si am mai lasat pe foc 10-15 minute(pana orezul a fost fiert),apoi am dat deoparte.

Dupa 5 minute am batut un ou si cu zeama din oala l-am subtiat putin,apoi l-am pus peste ciorba si am adaugat si patrunjel verde si frunze de telina tocate marunt.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana