Ciorba de curcan cu fasole galbena

de ArianaBala in Ciorbe, 5 Iul 2011 | 3828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole verde
  • 500 g carne de curcan
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac si putina radacina de telina
  • 2 tije de telina
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei iute
  • 1 ceapa
  • 1 rosie mare
  • 2-3 linguri de bors maggi
  • 1 lingura pasta de ardei dulce
  • sare, piper
  • leustean, patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan cu fasole galbena:

Punem carnea la fiert in apa rece cu putina sare. Fierbem la foc domol spumand din cand in cand, pana cand carnea incepe sa se desprinda de pe os (la mine a fiert aprox. 2 ore).

Adaugam peste carne fasolea verde, morcovul, pastarnacul si telina (curatate si tocate in cubulete). Cand acestea sunt aproape fierte adaugam si restul de legume si fierbem pana se patrund bine toate.

Cand si restul legumelor sunt fierte, adaugam borsul, pasta de ardei, potrivim cu sare si piper si mai lasam 5 min la fiert. Oprim focul, adaugam verdeata si corbita este gata!

 

POFTA BUNA!

 

COMENTARII (14)

ArianaBala

ArianaBala 1

07.07.2011, 01:53

Intradevar a fost super ciorbita pacat ca s-a terminat....cu siguranta o sa repet "experienta"

mamaieelena

mamaieelena 1

07.07.2011, 13:27

ArianaBala

ArianaBala 1

15.07.2011, 13:04

Mamaie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!