Ciorba de dovlecei

de Bunica in Supe/Ciorbe, 7 Iul 2009 | 2683 vizualizari

 

Calda sau rece,buna in orice anotimp.

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 telina mica
  • sare
  • leustean
  • 1 dovlecel potrivit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei:

Se curata zarzavatul,se spala,se toaca marunt si se pun la fiert intr-o oala de 3 l.Dupa ce au fiert circa 10 min. se adauga dovlecelul . Dovlecelul se curata prin razuire, se spala, se taie cuburi. Dupa alte 15 min. se adauga rosiile date pe razatoare. dupa ce a disparut spuma se pun taietii sau fideaua. Se lasa sa se raceasca si se pune leusteanul.

 

COMENTARII (2)

Roda 1

08.07.2009, 14:10

luminita20_2006 1

08.07.2009, 14:51

mmm forte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: