Ciorba de dovlecei

de roxanabucataras in Ciorbe, 26 Iun 2012 | 1534 vizualizari

 

Eu o mananc rece direct de la frigider. Este printre preferatele mele.

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 rosii
  • 2 linguri pasta de tomate
  • putin orez
  • bors
  • sare
  • patrunjel, leustean, marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei:

Am taiat ceapa si morcovii si i-am pus la fiert in apa cu sare.

Am curatat dovleceii de coaja, i-am taiat pe jumatate - pe lung si le-am scos miezul. Am taiat pe lung fasii, apoi cuburi. I-am adaugat peste legume.

Dupa 10 minute am adaugat orezul spalat. Cand orezul aproape a fiert am adaugat rosiile taiate cuburi si pasta de tomate.

Spre final am pus bors dupa gust, iar la final verdeata.

Enjoy!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de dovlecei-0
Ciorba de dovlecei-1
Ciorba de dovlecei-2

COMENTARII (17)

roxanabucataras 1

26.06.2012, 21:17

Sim0naWorld: bravo, e tare buna

diaconta 1

26.06.2012, 21:26

n-am facut pana acum,asa ca gust de la tine sa vad daca-mi place

roxanabucataras 1

26.06.2012, 21:36

diaconta: te astept cu drag inca mai e

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04