Ciorba de dragavei(de post)

de katty in Mancaruri de post, 18 Mar 2015 | 2304 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 legaturi dragavei
  • 1 lingura orez
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de gogosar
  • 1/2 de morcov
  • zeama de varza
  • 2 linguri ulei
  • piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dragavei(de post):

Spalam bine dragaveiul si il taiem fasii.Taiem ceapa fin si  radem morcovul pe razatoarea mica.Punem morcovul si ceapa la calit in uleiul incins.Cand ceapa a devenit translucida adaugam orezul spalat ,lasam cateva secunde ,amestecand usor ,apoi adaugam apa(1,5 l).Lasam sa dea cateva clocote ,apoi punem dragaveiul ,pasta de gogosari si lasam sa fiarba 15 minute.Fierbem  separat zeama de varza ,adaugam peste ciorba ,potrivim de sare si piper ,mai lasam sa dea cateva clocote si oprim focul.

 

COMENTARII (5)

Gherca Daniela 1

18.03.2015, 09:00

_Alina_ 1

18.03.2015, 10:17

geoline 1

18.03.2015, 10:17

f buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: